8.5.09

SeaOrg haastettu oikeuteen

Skientologiajärjestön eliittiryhmä SeaOrg on kova paikka raskaana olevalle naiselle. Raskaus on kiellettyä, joten naisia painostetaan tekemään abortti. Alaikäiset lapset allekirjoittavat miljardin vuoden pituisia työsopimuksia [luit oikein] ja tekevät täyttä päivää skientologien leireillä. Alle minimipalkalla. Jos jäsen ei pysy kurissa, niin häntä odottaa RPF, eli Rehabilitation Project Force. Sosiaaliturvat ja eläkkeet? HhahaaHAHah! Hauska kysymys.

Laura DeCrescenzo liittyi SeaOrgiin Los Angelesissa 1991. Hänet värvättiin 12 vuotiaana. Laura meni naimisiin 16 vuotiaana ja tuli raskaaksi 17 vuotiaana. Työntekijät pakottivat tekemään abortin. Laura joutui uransa aikana rangaistusleirille. Tai kuten skientologijärjestö sitä kutsuu; "jäsenellä on mahdollisuus sovittaa eettiset rikkeensä."

Laura ei saanut tavata vanhempiaan, ja jos lykästi, niin vierailuaikaa pyrittiin tekemään mahdollisimman lyhyeksi. Laura sai tarpeekseen 13 vuoden jälkeen. Hän lähti SeaOrgista hieman radikaalilla tavalla. Hän teeskenteli olevansa itsemurhahakuinen. Laura joi kulauksen valkaisuainetta. Tämä varmisti potkut SeaOrgin työryhmästä. Lähtö tehtäisiin kuitenkin järjestön ehdoilla. Laura kutsuttiin allekirjoittamaan "exit"-paperinsa. Järjestö pakotti hänet allekirjoittamaan dokumentteja, joissa listattiin hänen "rikoksia" ja turvallisuustarkastuksissa (sec checking käytäntö) ilmitulleet yksityiset asiat. Laura ei saanut kopioita papereista.
SeaOrg kertoi ettei Lauralla ollut mahdollisuuksia haastaa heitä oikeuteen. Lisäksi hän on velkaa 120´000 dollaria koko uransa aikana saamasta koulutuksesta. Laura on maksanut tätä velkaa 10´000 dollaria.

Mutta tänä vuonna Laura oppi, että hän voikin haastaa SeaOrgin oikeuteen. Hän on kolmas henkilö, joka on nostanut syytteet vuoden sisällä.

No comments: