23.5.09

Piruntorjuntaupseerit vauhdissa USA:ssa

Talk To Action-sivustolla kerrotaan mitä kaikkea Yhdysvaltojen armeijassa tehdään. Sotilaspappien joukko on monipuolinen, sillä joukoissa palvelee monen eri uskonnon edustajaa. Mutta sekaan mahtuu myös niitä, joiden maailmassa on vain yksi ainoa palvomisen arvoinen totuus. Armeijan ohjesäännöissä määrätään, että toisia uskontoja ei saa syrjiä. Ohjesääntö "unohtuu" jos oma uskonnollinen vakaumus on tärkeämpää kuin laki ja säännöt.

Military Religious Freedom Foundation kiinnostui näistä innokkaimmista saarnaajista. Chaplaincy of Full Gospel Churches yhdistää useita sotilaspappeja, jotka ovat innokkaimmin varoittamassa vääräuskovaisten vaarallisuudesta. Jos seurakunta ei ole karismaattinen tai helluntailainen, niin se on kerettiläinen. Islam ja wicca ovat Saatanan juonia. Järjestön uutiskirjeessä on pohdittu voiko muslimi olla hyvä Amerikkalainen Patriootti. Heidän mielestään muslimi ei voi olla sellainen, sillä:


"Because he cannot accept the American Constitution since it is based on Biblical principles and he believes the Bible to be corrupt." and "Because when we declare 'one nation under God,' the Christian's God is loving and kind, while Allah is NEVER referred to as heavenly father, nor is he ever called love in the Quran's 99 excellent names."


Päättelyä jatketaan:

"Therefore after much study and deliberation, perhaps we should be very suspicious of ALL MUSLIMS in this country. They obviously cannot be both 'good' Muslims and good Americans."


Vain kristitty voi olla patriootti. Wicca on menettänyt pelin, sillä Chaplaincy of Full Gospel Churches järjestön johtaja Jim Ammerman osoitti närkästyneensä Washington Post-lehdessä kristinuskon hylänneeseen ja wicca-uskontoon kääntyneeseen Larseniin. Ammerman sanoi, että wiccalaisuus on "metsissä alasti juoksemista" ja seremonioissa "veren vuodattamista tikarilla", sellainen ei sovi armeijan kuriin.

Mutta puhtaasti kristillinen järjestö ei jää vain toisten uskontojen kiusaamiseen. Chaplaincy of Full Gospel Churches sisältää myös aitoja foliopipoja. Jim Ammerman ja majuri Linzey kuuluvat Prophecy Clubiin. Siellä TIEDETÄÄN, että kiinalaiset kommunistit ovat soluttautuneen Meksikoon ja kouluttavat siellä vallankumousarmeijaa, jolla vallata Yhdysvallat. Koko Yhdysvaltojen hallitus on Illuminatin ja saatananpalvojien luoma kulissi. Liberaalit protestanttikirkot ovat kirjaimellisesti demonien vallassa, kuten majuri Linzey on varoitellut klubin videolla:

"Remember, the demons believe in Jesus Christ. They believe in the truth -- see that's Jesus Christ -- and they tremble. And so the demons inside these greedy world bankers are trembling that Americans would come to find the truth about what they're all about. They are as scared as little tiny mice running up and down the curtains in the cathedrals. Now, they're in the cathedrals. They're in the churches. They're controlling pulpits. That's how mainstream Protestantism has declined. Because they invaded the churches, and the mainstream Protestant churches stopped hearing the truth. So they want to squelch the truth by taking over the church. Now, this is not in my notes, but I was inspired by God because these are demonic, dastardly creatures from the pit of hell, and we need to stomp them out."


Sekaan mahtuvat vielä perinteiset salaliittoteoriat vapaamuurareista ja maailmanvalloituksesta. Pian YK-joukot ovat teloittamassa uskovaisia jenkkejä. Jne.

Onneksi tällaiset sotilaspastorit ovat vähemmistössä. Tuskin vallassa olevat virkailijat ja poliitikot antavat koskaan uskonnollisen fundamentalismin vaikuttaa noin mahtavan ja vaikutusvaltaisen sotajoukon määräyksiin.

Oh shit.

No comments: