20.12.07

Discovery Institutella menee hyvin

Käännän suomeksi DI:n tuoreimman ilmoituksen.

Meillä menee todella hyvin. Doverin oikeudenkäynti tapahtui kaksi vuotta sitten, mutta me porskutamme eteenpäin. Aktivistituomari Jones pilasi mahdollisuutemme, mutta osoitti samalla kuinka kaksinaamainen liero hän on. Bushin nimittämä ja itse Rick Santorumin (nuoren maailman kreationisti) kehuma tuomari olikin jumalaton darwinisti.

Me emme ole kuolleet ja kuihtuneet, vaikka darwinistit ovat suoltaneet pihalle propagandaa, vainoa ja vainoharhaisuutta. Ja huonoja kirja-arvosteluja.

Meille menee hyvin. Dembski tosin ihmettelee miksi meillä ei mene hyvin Euroopassa, mutta muuten hommat luistavat. Me kuitenkin julkaisemme lisää populaarikirjoja, pyöritämme ystävällismielistä radiota ja blogeja. Toisin kuin darwinistit, me emme saa verorahoja. Siksi meidän budjettimme on säälittävän pieni verrattuna heidän mediakoneistoon.

Ihan vain osoittaaksemme kuinka hyvin meillä menee, tässä linkki jonka kautta voit antaa meille rahallista apua. Siunau- tai siis, kiitos.

2 comments:

paahtoleipä said...

Taitaa olla vähän talon tapa. Tosin ovat minusta astetta rehellisempiä ja avoimempia.

Sampsa Suominen-Suvisaari said...

FTEn tuleva newsletter ainakin vakuuttaa, että design of life on myyntimenestys, amazonkin haluaa 90 tätä vuosisadan tärkeintä kirjaa lisää..

Vainoharhaisuudesta:

"We are receiving numerous requests for review copies from people we know intend to try to destroy it. (We do not intentionally send complimentary review copies to these people.) But we are greatly encouraged and delighted by the extremely positive reviews and accolades coming in from highly respected research scientists and science teachers across the country and from overseas. "

Vain darwinistien paatuneisuus ylittää tämän darwininmurskaajan voiman. Siksi kirjan näytekappaleita lähetetäänkin vain niille, jotka antavat rohkaisevia viiden tähden arvosteluja. Koska kirjoittajat tuntevat kirjan olevan viiden tähden arvoinen, tämä menettely antaa parhaan korrelaation.