6.12.07

Raamattu vs Geologia

Ei vedenpaisumukseen liittyvää, vaan ihan öljyn etsimistä. Zion Old & Gas-yhtiö hakee öljyä Israelista. Aikeesta ilmoitettiin vuonna 2005. CBS:n haastattelussa silloinen Zionin edustaja John Brown lupasi soittaa heti kun he saavat öljyn roiskumaan. Ohjenuorana on tietyt jakeet Vanhasta testamentista, joissa puhutaan öljystä.

"Let Asher be blessed ... and let him dip his foot in oil." – Deuteronomy 33:24

"Joseph is a fruitful bough by a well ... blessings of heaven above, blessings of the deep that couches beneath shall be on the head of Joseph, and on the crown of the head." – Genesis 49: 22-26

Firma on saanut tutkimislupia pitkin poikin Israelia, mutta se suuri esiintymä on vieläkin piilossa. Isot öljy-yhtiöt eivät ole olleet kiinnostuneita Israelista. He ovat tehneet omat tutkimukset ajat sitten. Zion Oil & Gas ei pode rahapulaa, sillä rahoitusta tulee Yhdysvaltojen uskovaisista piireistä. Jumala antoi luvatulle kansalle luvatun maan, joten loogisesti ajattelen Hän samalla antoi heille mahdollisuudet omiin öljyesiintymiin. Toistaiseksi tämä öljy pysyy piilossa. Tai ehkä Allah vain pitää parempaa huolta omasta kansastaan?

2 comments:

Anonymous said...

Eikös alkukielen sana noissa kohdissa viittaa kasviöljyyn... siis sellaiseen öljyyn, mitä saadaan öljykasveista...

paahtoleipä said...

Luuletko että tuollaiset itämaihin kaivamaan lähtevät Raamatunpeukuttajat välittävät? Luuletko että alkukielen sanojen merkityksillä on heille mitään väliä?

Se on heille konsti jonka taakse paeta sitten kun tulee vaikeuksia. Siinä kaikki.

Raamattu on heille kirjaimellinen, "aukoton totuus", paitsi sitten kun faktat ovat vastaan, jolloin aletaan puhumaan alkukielestä ja ennen kaikkea "fenomenologisesta kielenkäytöstä" ja "vertauskuvallisuudesta".

En siis väitä että Raamattua ei voisi lähestyä terveesti. Mutta tämänkaltaiset ihmiset eivät koskaan.