27.12.07

"Herbalife-tuotteista vakavia maksavaurioita"

Helsingin sanomat uutisoi luontaistuotekaupoista saatavan Herbalife-tuotteen vaaroista.

Ainakin 22 ihmistä on saanut maksavaurion Herbalife-tuotteista, kertoo Euroopan maksantutkijoiden julkaisu Journal of Hepatology. Näistä kahden maksa petti äkillisesti niin, että heille piti tehdä nopeasti maksansiirto.

6 comments:

Anonymous said...

Jääkiekkoliitto oli muuten tehnyt sopimuksen firman kanssa, mutta kai tästäkin se selviää, onhan kokemuksia suomen suosituimman maksamyrkyn sponsorien kanssa ennestäänkin.
("Kaksi säännöllisesti juotua olutpulloa päivässä riittää aiheuttamaan naiselle maksavaurion", www.gastrolab.net)

paahtoleipä said...

Ei voi olla totta! Siis sehän on luontaistuote. Eihän luonnosta nyt mitään ihmiselle haitallista voi tulla! (Muun väittäminen on sama kuin väittäisi että Jumala tekee murhia laittamalla myrkkyä esim. lääkkeeksi tarkoitettuihin kasveihin!)

Ei luonnollinen yrttivalmiste voi tappaa, ainoastaan rokotteet ja muut keinotekoiset asiat voivat! (Ihminen teki toimillaan "hyvästä ja pahasta tiedosta" kuoleman, johan sen Raamattukin sanoo!)

Ei luontaistuotteissa voi olla myrkkyjä. Ne ovat vaarattomia rohdoksia. Mieti nyt vaikka aaloeta, aasinkorvaköynnöstä, agaavea, amaryllista, huonearaliaa, huone - esikkoa, huonekoisoa, jouluruusua, joulutähteä, kirjovehkaa, kultaköynnöstä, oleanteria, orjanlaakeria, peikonlehteä, pylvästyräkkiä, syklaamia,
aitoukonhattua, kanadantuijaa, keltamoa, kieloa, konnanmarjaa, sarjatähdikkiä, lumimarjaa, lupiinia, marjakuusta, mustakoisoa, narsissia, näsiää, oravanmarjaa, paatsamaa, punakoisoa, raparperia, rentukkaa, ruusupapua, terttuseljaa, tuhkapensasta tai tuomea!

Anonymous said...

Ja entäs terveellinen luomusuola, onko semmoista ? Kaliumkloridia, säteilee vain jotakin 16 000 "poksahdusta" Becquerellia per kilo, terveysmineraalisuola 4-6000 Bq/kg gammasäteilevää(K-40) lähikaupan hyllyltä ..;)

Totta puhuaksemme tämä luomuradioaktiivisuus on niin vähäistä ettei tarvi huolestua..

Jerik said...

Herbalife-tuotteita ei saa luontaistuotekaupoista vaan itsenäisiltä jälleenmyyjiltä. Lisätietoja, jos joku kaipaa niin linkistä www.kolumbus.fi/jerik/maksakohu.htm

Anonymous said...

Herbalife Tiede - video (suom.kielinen)

http://www.kolumbus.fi/jerik//Scienc...nish-HiRez.wmv

Anonymous said...

oho oli virhe
http://www.kolumbus.fi/jerik//Science_2010_Finnish-HiRez.wmv