12.12.07

USA:n seuraava presidentti on löytynyt

Hän on Mike Huckabee. Asiasta ei ole enää epäilystäkään, sillä Huckabeen nousu eräissä kannatusgallupeissa on selitettävissä vain yhdellä tavalla:

"There's only one explanation for it, and it's not a human one. It's the same power that helped a little boy with two fish and five loaves feed a crowd of five thousand people"

Sanoo itse Mike Huckabee.

Tuskin hän käyttäisi kaikkivaltiasta vaalikorttina ellei asia olisi totta. Huckabee jopa vakuuttaa kuulijoille, ettei ole vilauttelemassa Jumalaa vain saadakseen lisää kannattajia:

"That's the only way that our campaign can be doing what it's doing. And I'm not being facetious nor am I trying to be trite. There literally are thousands of people across this country who are praying that a little will become much, and it has. And it defies all explanation, it has confounded the pundits. And I'm enjoying every minute of them trying to figure it out, and until they look at it, from a, just experience beyond human, they'll never figure it out. And it's probably just as well. That's honestly why it's happening."

Kyllä, rukoilevat ihmiset ovat saaneet aikaan Huckabeen nousun presidenttivaaleissa. Kunpa se toimisi yhtä tehokkaasti esim. nälänhädän ja muun kurjuuden kohdalla, mutta Jumalalla pitää olla prioriteetit tärkeysjärjestyksessä. Sitten on tietenkin se, että mitä tapahtuu vapaalle tahdolle kun Jumala alkaa vaikuttamaan vaaleihin.

1 comment:

Anonymous said...

Jostain syystä rukoilulla pärjätään kilpailuissa, mutta yleisiä maailman ongelmia sillä ei saada ratkaistua. Taitaa olla juurikin sen yhden veijarin prioriteetit kyseessä.

Epäilen rukoilun voimaan uskovien kykyjä hahmottaa suuria kokonaisuuksia.