29.12.07

Ei pelkästään ISCID

IDeisteillä on oma "tieteellinen" julkaisu, ISCID. Sen olisi pitänyt olla julkaisu jossa darvinistit eivät pääse sortamaan älykästä suunnittelua, mutta ongelmia riittää. Jostain syystä uusia numeroita ei ole ilmestynyt pariin vuoteen. Onneksi IDeisteillä on myös toinen naturalistisesta pakkopaidasta vapaa julkaisu. Access Research Network on IDeistien yhteisö, joten darvinistien tuhmat temput eivät pääse estämään ID-tieteen voittokulkua. Saanko esitellä:

Origins & Design Journal

Mutta voih! Se on myös jäänyt ilman tuoreita numeroita. Viimeisin tieto on tulevasta julkaisusta vuonna 2001. ARN on jäänyt ilman ID-tutkimusta, mutta he ovat sentään julkaisseet raportin vuoden 2007 merkittävistä ID-ilmiöistä, sekä uusista kirjoista. Niiden joukossa on tällainen opus:

Real Science 4 Kids Pre-Level Biology

Now you can teach your K-3rd grader the concepts behind real biology without the assumptions of the Darwinian worldview. Ten chapter lessons with eye-catching color illustrations introduce students to life, cells, food for plants, plant parts, growing a plant, protozoa, protozoa eat, butterflies, frogs and our balanced earth. Includes lab workbook and teacher’s guide. The best biology text available for the age group and suitable for public, private or home school use.

ARN-kaupasta löytyy myös mäheitä tuotteita.

"Jos se näyttää suunnitellulta, niin ehkä se on suunniteltu?"

1 comment:

paahtoleipä said...

Jos se näyttää uskonnolliselta IDiotismilta, ehkä se on sitä?