22.12.07

Maailmanlaajuinen orgasmi

Joulukuun 22. päivä on se päivä jolloin globaali orgasmi parantaa monta vaivaa:

WHY? To effect positive change in the energy field of the Earth through input of the largest possible instantaneous surge of human biological, mental and spiritual energy.

Planeetan koko energiakenttä saa positiivisia värähtelyjä. Edellisen vuoden tapahtuma oli kuulemma menestys, joten toivottavasti tänäänkin saadaan tarinalle onnellinen loppu. Osallistun vastentahtoisesti tämän huuhaan empiiriseen testaamiseen. Kiirettä pitää, mutta mitäpä skeptikko ei tekisi tällaisen asian testaamiseksi. Ilmoitan tuloksista huomenna.

4 comments:

Maria said...

No auttaa se orgasmi esimerkiksi krapulaan ja päänsärkyä lievittää... Eli ei se varmaan ainakaan pahentaisi maailman tilaa.

paahtoleipä said...

Missä viipyy raportointi? Tuliko skeptikolle epämiellyttävä tulos, kun ei viitsinyt kirjoittaa?

Ainakin minä yritin parantaa maailmaa ahkerasti. Tosin luulen, että kampanja olisi toiminut paremmin - tai ainakin kohdistunut halutummin - jos siihen ei olisi sidottu hippejä, vaan nimenomaan niitä pahantekijöitä.

Voisi heidän piponsa kiristää hieman vähemmän. Tai jos ongelma on pysyvä, niin pysyisivätpähän ainakin hetken aikaa poissa pahanteosta. Millä kyllä on taastusti "positiivinen korrelaatio" tapahtuneiden pahojen asioiden kanssa.

Mutta pysyivätpähän edes hipit kurissa. Ja vaimokin hiljeni!

Utelias lurkkija said...

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Tuntuiko positiivisia värähtelyjä? (Itse huomasin projektin valitettavasti liian myöhään enkä ehtinyt mukaan.)

Paholaisen Asianajaja said...

Huh. Olin niin uupunut tämän projektin takia, että vastaaminen kesti. Pahoitteluni.

Värinöitä oli runsaasti (mitä erikoisimmissa paikoissa), mutta valitettavasti en osaa kertoa vaikuttiko se vielä mitenkään maailmaan.