28.4.08

Ben Steinin haastattelu

Expelled!-elokuvan stara Ben Stein vieraili Late Show with Craig Ferguson-ohjelmassa. Kansa sai kuulla järkyttävää puhetta:

"Darwinism doesn't explain how the planets stay in their orbits."

"His followers claim it explains everything including astronomy."

"Don't fire people because they say the planets do stay in their orbits because of something other than Darwinism."


Steinillä on aavistuksen hukassa se mitä evoluutioteoria (Darwinismi) oikein sisältää. Ehkä hänen muistikorttinsa olivat menneet sekaisin ennen nauhoitusta. Ymmärrän kyllä, että elämän synty sekoitetaan elämän kehitykseen, mutta planeettojen kiertoradat? GTFO! Nyt Stein näyttäisi kritisoivan koko "ateistista" tiedettä. Jos biologian yhdistävä teoria ja kosmologia nivotaan samaan kasaan, niin aika vähän jää "evoluutiokritiikin" ulkopuolelle.

Thunderf00t on koonnut parhaat palat ja tehnyt ruumiinavauksen Steinin puheista. Pahus. Stein ei sekoittanut muistikorttejaan ennen Late Show with Craig Ferguson-ohjelmaa. Hän oikeasti ajattelee, että Darwin liittyy jotenkin painovoimaan.

6 comments:

henwli said...

"Best to watch while high"

Miksei tämä seiso kaikissa Expelled-oheismateriaaleissa?

Kiitos linkistä, Pahis. Masokistiset tendenssini tältä yöltä on nyt tyydytetty. Voi herraisä mikä tampio.

Henkilökohtainen suosikkimöläytykseni herra kolpakon viime aikojen haastatteluista oli tokaisu siitä kuinka tiedemiesten vastaukset ovat hölynpölyä koska pieni lapsikaan ei niitä ymmärtäisi.

Jotenkin kaikesta tästä jää tunne että järki on jättänyt Penan ja ajukoppaan on asennettu rikkinäinen levysoitin täynnä IDioottien/kreobottien ikivihreitä.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Olettekos miettineet tätä sitä kautta, että jospa Expelledin alalause
"No ingelligence allowed".
ei olisikaan syyte, vaan jonkinlainen sisällysluettelo. Eli punchline olisikin spoileri elokuvan "making of" -iin.

Paholaisen Asianajaja said...

Sehän mulle tuli ekana mieleen kun kuulin lehvan nimen.

Hnenwli, löysin vasta nyt blogisi! Luen sen läpi illalla. Vaikuttaa erinomaiselta paikalta.

Anonymous said...

Itselläni ei koskaan käynyt mielessä että: "No intelligence allowed" olisi ollut muuta kuin kohderyhmän valintaa helpottava lisäys; tehtävä jonka se hoitaa esimerkillisesti.

Anonymous said...

"Kosminen evoluutio" julkinen luentosarja kerran kyllä pidettiin Oulun pääkirjastossa, suomentaen loppuun asti se olisi "kosminen kehitys". Kaikkea oli: Alkupamauksesta ihmisen evoluutioon..

Fyysikko Lee Smolin on pyrkinyt soveltamaan biologisia käsitteitä maailmankaikkeuksien malliinsa, jossa eniten mustia aukkoja synnyttävä universumi kuplii eniten uusia universumeita (mustien aukkojensa kautta, universumin parametrit on virittäytyneet niiden maksimointiin ja me olemme vaan sivuhedelmiä), mutta siitä on valovuosien pitkä matka Marsin radan vakauteen ja sen selitykseen..(joka ei edes ole hirveän vakaa Newtonin teorian mielessä kuten hän luuli).

Itse asiassa edes galaksien/galaksirakenteiden synnyn selitys/selittämättömyys eivät enää kuulu BigBang-malliin alueeseen, tiristin tämän vastauksen kosmologi Enqvistiltä julkisesti..

..joten voinee sanoa Benin puhuneen pehmoista propagandaa..

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.youtube.com/watch?v=6PFrGCkU0D4&

Lisää Pelkkää Asiaa Steinin Benalta.