8.4.08

Sub: Piiri

Nyt Suomessakin aletaan tuottamaan paranormaaleihin aiheisiin liittyvää huviohjelmaa.

Piiri

Tapahtuuko kotonasi selittämättömiä asioita? Tai tiedätkö paikan, jossa kerrotaan kummittelevan?

Piiri-ohjelma kertoo paikoista, joihin liittyy outoja tarinoita ja selittämättömiä tapahtumia.

Etsimme näitä paikkoja, sekä ihmisiä jotka ovat valmiita keromaan meille tarinansa näistä paikoistaJos sinulla on selittämättömiä kokemuksia, kerro niistä meille.

Tulemme meedion kanssa paikan päälle katsomaan ja kertomaan, mitä hän tilassa näkee ja kokee.Ota yhteyttä ja kerro kokemuksistasi:

info@vandermedia.fi


Jos näin eilen oikein, niin kameraryhmä on kerinnyt kiertämään jonkun vanhan maalaistalon ympäristössä täällä Suomessa. Valitettavasti telkustani oli äänet pois, sillä kuuntelin musiikkia. Onnistuiko kukaan näkemään ohjelman mainosta Subbarilta?

4 comments:

Anonymous said...

Tuota en nähnyt, mutta tulevasta Big Brotherista oli jossain tietoa, että kaikille osallistujille tekisi joku nimeltä mainittu astrologi horoskoopit ja niitä kai jotenkin ohjelmassa 'hyödynnettäisiin'.

Tuossahan olisi hieno tilaisuus esim kokeilla, että tunnistaako yksikään itsestään tehdyn horoskoopin. Tosin epäilen, että astrologi tuollaiseen suostuisi...

Anonymous said...

Itseasiassa kuinka sattuikaan - olen käynyt kyseisessä talossa. Ite en yliluonnollisiin juttuihin usko, mutta talo oli kyllä vanha jne, ullakkoa varmasti näyttävät ohjelmassa, ainakin "emäntä" meuhkasi kovasti siellä meille. Tapahtuman talo on Nakkilassa

Anonymous said...

Suvulla vanha tila museokylässä, voisi sepittää jonkun nastyn tarinan ja lähettää ohjelman tekijöille. Tarinaan voisi kuulua esimerkiksi ei-toivottu syntymä, epämuodostunut poikalapsi, ullakko ja lukittu arkku. MUAHHAHAHAHAAA >:)!

Anonymous said...

Joo näin kans mainoksen. oltiin emännän kans katteltu taloa myytävänä. www.etuovi.com/kohde/951927
Yleisesti ei ehkä parasta mainos myynin edistämiseksi.
Mitä erikoista talossa on tiettäkö joku?