1.3.09

Tietoa tulevasta

Sijoitin pari minuuttia Havaintoja uudesta maailmasta-blogin lukemiseen. Se kannattaa aina. Tällä kertaa opin, että vuoden 2012 olympialaiset järjestetään Lontoossa. Samalla Illuminaatit lavastavat avaruusolentojen invaasion. Se tulee piristämään uutispäivää. Tarkoituksena tietenkin saada ihmiset pelkäämään avaruusolentoja. Näin estetään Illuminatia vastustavien ihmisten liittoutuminen heitä muuten auttavien avaruusolentojen kanssa.

Mutta kuten aiemmin olemme todenneet, että salainen maailmanhallitus tietää hyvinkin tarkkaan että galaktisen liiton kaikki humanoidirodut ovat valmiita auttamaan maaplaneetallamme kaikkia niitä ihmisiä jotka tarvitsevat apua, onkin eliitin tavoitteena siksi lavastaa vielä ennen tätä avaruusolentojen ilmaantumista vihamielinen avaruusolentojen hyökkäys ja erinäiset puolueettomat lähteen [Huom! PA] kertovat että tätä lavastettua alien invaasiota suunniteltaisiin Lontoon 2012 kesäolympialaisiin. Illuminati eliitti toivoo että se saisi koko maailman lopulta liittymään uuteen maailmanjärjestykseen, kun koko maailmalla olisi sen jälkeen yhteinen vihollinen = UFOT/Humanoidit.


Kuulostaa tutun tylsältä scifijuonelta, mutta onneksi tieto on varmistettu riippumattomista lähteistä.

Miten tuo avaruusinvaasio tullaan lavastamaan?

Ja nämä lavastetut hyökkäykset toteutettaisiin blubeam projectin avulla heijastamalla taivalle hologrammiobjekteja jotka näyttävät avaruusaluksilta ja samaan aikaan räjäyttämällä suuria rakennuksia ja lavastamalla että nämä tuhottaisiin voimakkaalla lasersäteellä. Joten ei ole yhtään epäselvää miksi aikanaan jo 90-luvulla tehtiin elokuva "Indepence Day", jossa suurikokoinen avaruusalus tuhoaa New Yorkin kaupungin rakennuksia, kun salainen maailmanelitti tietää että samankokoisia avaruusaluksia tulee evakuoimaan maaplaneettaa n. vuonna 2011-2013 välisinä ajankohtina, niin täytyy ihmisille viljellä pelkoa aiheesta, jotta eivät osaisi suhtautua avaruuden muukalaisiin muulla kuin pelolla.


Normaalisti en välitä pätkääkään urheilusta. En kuitenkaan malta odottaa tulevia olympialaisia. Pahoin pelkään, että tulossa on 10-14-08:n kaltainen antikliimaksi.

No comments: