12.3.09

Yliopisto-opiskelijat Saatanan pauloissa

Kumoamaton todistus yliopistoelämän saatanallisuudesta on esillä Kela:n sivuilla.

Yliopisto-opiskelijat söivät 6 666 666 tuettua ateriaa

Ateriatuen tietokantaan tallentuneen tiedon mukaan yliopisto-opiskelijat söivät vuonna 2008 aterian tarkkuudella 6 666 666 tuettua lounasta.


Tilastotiedoista ei selviä kuinka monta neitsyttä uhrattiin per ateria. Haluaisin myös tietää kuinka monta ateriaa teologianopiskelijat ovat nauttineet.

Kiitos Sinille vinkistä.

3 comments:

Anonymous said...

Tuossahan on seitsemän kuutosta. Ja seitsemän on taas hyvyyden luku kristillisessä numerologiassa (mm. maailma luotiin seitsemässä päivässä, ja pyhät asiat toistetaan yleensä Raamatussa aina joko kolme tai seitsemän kertaa). Kuusi taas on ihmisen ja pahan luku (ihminen luotiin kuudentena päivänä).

Seitsemän kuutosta ei ole pahuuden luku: sillä ei ole kristillisessä numerologiassa mitään merkitystä. Eikä numerolla kuusisataakuusikymmentäkuusi ylipäätäänkään ole, muuta kuin yhdessä kontekstissa: konteksti luvulle on nimittäin sellaisessa tilanteessa, jossa joku esiintyy Kristuksena, eli on ns. antikristus...

Anonymous said...

Suomesssa kirjaimellinen usko Raamattun on romahtanut 11:ssa vuodessa (1998->2009) 18%:sta 6%:hiin. 1/3:aan.
Eli 6+6+6%:sta 6%:hiin.
Tai äähh. Sanoinpa sen miten tahansa (olen jo koestanut), he eivät välitä. Yksikin kristitty vastasi mulle vertaamalla NL:ään ja Kiinaan (joten mitä sitten). Yx hailee heille.

Skeptikot on ilmeisesti kiinnostuneempia tilastotieteista ja numeroista (ja PR-toimintansa palautteesta*)
kuin he..

(*)Kimmo Alhon haastattelun yhteydessä Tv1 Prisma Studiossa sanottiin että konservatiivit(uskovat) eivät välitä korjattavasta palautteesta (virheistään)- tai jotain siihenpäin - ja siksi eivät stressaa. Tässä mielessä alkaa ymmärtää mikseivät tajua oman PR-toimintansa tehottomuutta.. jota olen aina ihmetellyt (karkottaa enempi).

Paholaisen Asianajaja said...

Kai nyt jostain löytyy joku numerologinen systeemi jossa 6666666 on jotenkin pahamainen luku?