12.3.09

Skientologien Tommy Davis loistaa (päivitetty)

Skientologiajärjestön PR-guru Tommy Davis rupattelee KWSQ-TV:n Nathan Bacan kanssa. Aivan mahtavaa kamaa. Nathan Baca alkoi tutkimaan anonyymien ja skientologian välistä sotaa. TV-kanava esittelee olennaisia paloja viime aikojen tapahtumista. Katsoja saa kuulla useampaan otteeseen, että "jotkut kuvailevat skientologiakirkkoa kultiksi."

Protestoija pidätettiin kansalaispidätyksellä. Hieman rajusti. Nathan Baca toistaa Xenun tarinan ja koko OT III:sen. Skientologit pyrkivät muuttamaan kaupungin mielenosoituslakeja. Keinona antaa kaupungin päättäjille tarkkaa tietoa anonyymeistä (osa 3). Anonyymit antavat itsemurhaohjeita. He vihaavat juutalaisia, neereitä ja homoja (mutta rakastava kissoja). Varoituskirjasessa on runsaasti kuvia tavallisista 4chan (varoitus: tissejä) meemeistä.

Lopulta itse Davisilta kysytään mm. kukkulalle asennetusta/naamioidusta valvontakamera-asemasta ja miksi skientologiajärjestön tärkeän tukikohdan piikkilanka-aidassa on isot piikit - sisäänpäin. Ehkä soluttautuneita anonyymejä vastaan?

Kuuntele Davisin nonchalant-selitys (osassa 4).Toistaiseksi parasta kamaa on osassa 5. Tommy Davisilta kysytään suoraan miksi Hubbardin kirjoittamassa kirjassa varoitetaan, ettei OT III materiaalia saisi lukea ilman sopivaa koulutusta. Jos koulutus puuttuu, niin lukija kuolee mm. keuhkokuumeeseen. Toimittaja ihmettelee miksi hän ei kuollut luettuaan läpi Hubbardin ja skientologiajärjestön salaisia dokumentteja (jotka ovat skientologien omia papereita, sillä skientologiajärjestö on itse vaatinut niiden kuuluvan kirkolle).

Toimittaja: But arguably isn't the reason why they are potentially-- wouldn't want to read it is because the book itself says that if you read it out of order, in effect "free wheeling," according to one of the pages, physical harm will come of you. I believe it mentions pnuemonia. There is an actual fear, a physical fear, arguably. There is a physical cause and effect, saying that if you read this, before you're ready for it, physical harm will come of you. I've read, though, arguably not understood much of OT's 3 through 6. According to this, as I read it, I should have had some kill switch and I should have died of pnuemonia. Why am I not dead yet?

Tommy D: I...I... (laughs then pauses) Here we're going to the basic fundamental point that I'm trying to make. OK. What you're doing right now and what it is you're saying to me is an intent to ridicule religious beliefs. That's really what we're talking about. And you're just forwarding an agenda of hate.


Jos kysyt miksi kirkon oma oppi ei näytä toimivan, niin vihaat uskontoa. Jos lainailet kirkon omia tekstejä ja esität niistä kysymyksiä, niin olet agressiivinen Tommy Davisia ja kirkkoa kohtaan.Tommy Davisin koko haastattelu on saatavilla täällä.

Ehkä kaikkein herkullisin asia koko haastattelussa on se, että Tommy Davis ilmoittaa yllättävän suoraan, että OT III-materiaaleissa mainittu galaktinen avaruusherra Xenu on osa skientologien esoteeristä ja ylempien tasojen uskontoa. Xenu on osa skientologien olennaista uskontoa.

Tai ehkä ei. Aikaisemmissa haastatteluissa Tommy on reagoinut OT III-materiaaleihin nauramalla ja sanomalla tekstejä naurettaviksi ja hupsuiksi.

"Well, John, does that sound silly to you? I mean, it's unrecognizable to me."


- Tommy Davis

Tommy suosittelee ihmisiä ottamaan itse selvää skientologiasta ja lukemaan L. Ron Hubbardin kirjoja.

*kassakoneen ääni*

Mutta skientologien opeista puhuminen on Vihaa. Kokeile kysyä kristityltä hänen uskonnosta. Kokeile sitten saada hänet hiljaiseksi omasta uskonnosta.

Joka skientologiajärjestön uskonnolliseen statukseen perustuva verovapaus on nousemassa kriittisen keskustelun kohteeksi.

5 comments:

Anonymous said...

http://posthumanblues.blogspot.com/2009/03/when-memes-collide.html

Anonymous said...

Joko tuon pätkän äänenlaatu on huono tai mun kuuloni on huonompi kuin kuvittelinkaan. Kuuliko muut jotain ilman että korva oli kiinni kaiuttimissa?

-JTW said...

En jaksanut edes katsoa. Pelkäsin että perjantai 13 päivä tekee pahojaan.

Anonymous said...

Aino,
Oli ärsyttävän hiljaisella ääni joo. Yritin etsiä jopa Firefox addonia, jolla pystyisi voimistamaan yksittäisen sivun äänen voimakkuutta, mutta eipä ollut.

Becksi

Paholaisen Asianajaja said...

En huomannut tota hiljaista ääntä. Kuuntelin noita videoita kuulokkeilla.