1.8.07

Terveyttä perseestä, Uusi puristus

Vaivauduin sitten seikkailemaan lisää suolihuuhtelun ihmeellisessä maailmassa. Erehdyin googlaamaan mitä löytyy, kun etsin Colonic yhdistyksen kehuman Donald I. Mantellin nimellä. Tohtori Mantell ei ainostaan ylistä suolihuuhteluja, vaan myös Miracle 2-saippuaa. Toki voit luulla Miracle2:sta tavalliseksi saippuaksi, mutta et voisi olla enempää väärässä. Miracle2 on lääke lukemattomin vaivoihin:

- Syöpä
- Ylipaino
- Syylät
- Jalkasieni
- AIDS
- Likainen uuni
- Kiusaavat hyönteiset

Ja monet, monet, muuta vaivat on nyt historiaa. Tilaa Miracle2-saippuaa tänään, ja muutut paremmaksi ihmiseksi.

Siis voi &%#"! mitä !#%=?¤", mutta ihmisillä on oikeus tapattaa itsensä humpuukilla. Saippualla eroon AIDS:sista, ja sitten tartuttamaan sitä kun luulee parantuneensa. %"#&€

4 comments:

paahtoleipä said...

En pikaisella selaamisella onnistunut löytämään sitä AIDS -väitettä.

Sen sijaan em. saippuanvalmistajien "uskonnollisilta rahaa" -motiivi tuli hyvin selväksi..

Vaiheinen said...

On se tuolla Reports sivulla kohdassa APPLICATIONS PER CUSTOMER TESTIMONY vinkki siitä, että AIDSiin sovellettuna 7 tippaa Miracle II Neutralizeria aamulla mehuun ja kitaan. Siinä se on finniongelmien, allergioiden ja parranajon seassa. Ja sitten vähän riemua päälle.

paahtoleipä said...

Juu, luin sen kuvauksen.

Auttaa AIDSin oireisiin. T -soluarvot sen tekstinkin mukaan normaalisti 400. Saippua nosti 35:stä 300:n. Ei onneksi sentään sanonut että AIDS *parani*.

Toki varmaan moraalitonta tuokin, mutta ei potilas sentään luule parantuneensa..

Paholaisen Asianajaja said...

Joo, sivusto ei suoraan sano, että saippua parantaa AIDSin, mutta periaate on yhtä vaarallinen. Jos ihminen luulee saippuan tekevän jotain tuollaista, niin aika heikosti menee.