23.8.07

Jäin taas kiinni valehtelusta

Aikaisemmin TJT, tuo kaikista valppain ja ylväin suomalainen kreationisti, huomasi kuinka olin levittänyt valheita vuosikaudet. Tai melkein viikon verran.

Noh.

Tällä kertaa olen tehnyt vielä karmivamman mokan. Jotain niin pahaa, että oikein heikottaa. Olen mennyt väittämään, että Journal of Creationista käännetään artikkeleita suomalaiseen Luominen-lehteen. Tietenkin TJT tuli paikalle huomauttamaan mastodonttisesta mokastani.

"Niin kauan kuin sivuillasi on noin törkeitä virheitä, sinun kannattaisi olla saivartelematta Dembskin pikkuvirheistä. Luominen-lehden artikkelit muka käännetty JoC:sta, vaikka Luominen-lehdessä on sisällysluettelossa jokaisen artikkelin kohdalla mainittu se todellinen alkup julkaisu."

- TJT

Creation on Web-sivustolta löytyy kuin löytyykin käännettyjä artikkeleita. Ne ovatkin Creation-lehdestä, joka on aivan totaalisen eri juttu kuin Journal of Creation. Molemmat ovat saman yhdistyksen julkaisemia, ja niissä on samoja kirjoittajia, mutta minun moka. Creation on kreationistien populaarijulkaisu, mutta JoC onkin se "tieteellinen" julkaisu.

Pyydän siis nöyrästi anteeksi TJT:lle aiheuttamaani henkistä tuskaa.

2 comments:

Tino Rossi said...

TJT eri inkarnaatioissaan lienee enemminkin saarnaamisenhaluinen kollektiivi kuin yksi innokas ihminen. Ainakin hänen kirjoittamistahtinsa ja tyylinsä heittely viittaisi siihen, toinen vaihtoehto on luonnollisesti pahantahtoisempi.

Uutisryhmissä tätä lyhennettä on saatu lueskella useiden tuhansien viestien edestä. Tunnusmerkkejä ovat hillitön kirjoitusripuli, välimerkkeihin sekaantuminen ja omien oppi-isiensä kritiikitön ihailu.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen vuosia sitten lähettänyt hänen sivuilleen kyselyn geneettisestä informaatiosta, mutta ei siitä sen enempää. TJT on tuttu persoona internetin kujilta.