24.8.07

Paras keino estää HIV:n leviäminen?

Älä harrasta seksiä!

Miten ihanan yksinkertainen neuvo! Se ei voi olla huono ratkaisu. Jos ihminen ei harrasta seksiä, niin hän ei voi saada sukupuolitautia.

Mutta voi, ihmiset onnistuvat pilaamaan tämänkin. Jostain mysteerisestä syystä pidättäytyminen ei toimi kehitysmaissa, eikä Yhdysvalloissa. Nuoret harrastavat seksiä vaikka heitä varoitetaan sen vaaroista. Afrikassa ja Aasiassa paneskellaan ilman kondomia, vaikka kansaa varoitetaan kuinka kumi ei estäisi edes kärpäsien kulkua.
Ja avustusjärjestöjä painoste... kannustetaan tuomitsemaan prostituutia, vaikka juuri heidän parissa tehty avustustyö on tehokkain tapa estää viruksen leviäminen.

Ei pitäisi lukea uutisia. Masennuin taas.

1 comment:

Anonymous said...

Pakko sanoa, että kesällä kulttuurimakuni levittyi 200 piirua heavy metalliin päin, josta en koskaan ennen ollut niin välittänyt (vaikka Lordia aloin ymmärtää). Syy? Yle Teeman AIDS-dokumentin (jossa kondomikielto by US-painostus) jälkeinen tavaton vidudus ja sitten kuulin pajassa kurkku-heavya radiosta, ah että tuntui hyvälle, rääyin parikertaa mukana (en muuten koskaan laulele). Päästi paineita..