22.8.07

HIV-kieltäjät ja yhtäläisyydet IDeismiin

Huuhaan monipuolisesta maailmasta löytyy ihmisiä joka suuntaan. Joukossa on tietenkin niitä, joiden mielestä HI-virusta ei oikeasti ole olemassa, tai HIV ei oikeasti aiheuta AIDS:ia, tai jotain muuta vastaavaa.

HIV Deniel in the Internet Era.

Tara C. Smith ja Steven Novella ovat kirjoittaneet nykyisestä AIDS ja HIV skepsismistä, joka on vain lisääntynyt internetin välityksellä leviävän "tiedon" avulla. Liikkeellä on hämmästyttäviä yhtäläisyyksiä anti-evoluutiorintamaan.

- HIV-skeptikot ovat tiedeyhteisön alistamia ja pilkkaamia. AIDS ja HIV ovat uskontoa, ei tiedettä. Ja tiedeyhteistön käsitys HI-viruksesta on dogma.

- HIV-skeptikot eivät tee tieteellistä tutkimusta aiheesta, mutta ovat kyllä valmiita kirjoittamaan populaarikirjoja ja artikkeleita.

- Heilläkin on oma "kasvava" lista ihmisistä, jotka haluavat käsitellä AIDS:ia kriittisesti.

Kannattaa lukaista koko juttu ajatuksen kanssa. Se ratkaiseva ero anti-evojen ja HIv-kieltäjien välillä onkin elämän ja kuoleman kysymys. IDeistit eivät sentään saa aikaan potentiaalisia kuolemia, vain luonnontieteeseen liittyvän opetuksen muutoksia. HIV:tä vastustavat hihhulit voivat tuottaa kuolemaa sanomallaan.

No comments: