15.8.07

Hei me peitellään jälkiämme!

Amerikassa riehuva kulttuurisota ei laannu. Valtion kouluista poistettiin koulujen pitämät rukoukset (rukoilua ei siis ole kielletty), mutta se oli liikaa äärioikeistofundamentalisteille. Ed Brayton on huomannut miten NCBCPS on ajamassa Jumalaa takaisin kouluihin.
Ensin NCBCPS'n jäsen Chuck Norris kirjoittaa seuraavaa WorldNetDaily-palstalla:

"Your first step to get God back into your public school."

Ja:

"So, what's stopping you from being the instrument for implementing biblical education in your local school?
If you doubt you can do it, just recall my favorite words from D.L. Moody: ''I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And that which I can do, by the grace of God, I will do."

Pahoja sanoja, joilla hävitään lakituvassa, sillä avoin saarna Jumalan palauttamisesta kouluihin ei tee hyvää NCBCPS:n tavoitteille. He tietävät sen, ja tämän takia tekstejä onkin muutettu.

3 comments:

Anonymous said...

Hienoa, että Chuck on päättänyt huolehtia nyt myös sanan leivän syöttämisestä nuorisolle, tehtyään ensin pitkän päivätyön liikenneturvallisuutta ja toisen posken kääntämistä promovoivien opetuselokuvien parissa.

Anonymous said...

Eikä pidä unohtaa hänen ansioitaan Total Gymin mainostamisessa. En itse asiassa ole nähnyt Chuckin pätkiä, ainut jossa olen pärstää nähnyt on nuo pro -Jeesus lausumat ja Total Gym -mainos.

Anonymous said...

Tätäkään ansiota ei tosiaan käy ylenkatsominen. Chuck selittää vakuuttavasti, että Total Gym on tosi kätevä laite lihasten kireyttämiseen ennen kuvauksia. Chuck ei tosin muista kristillisesti mainita, että massatreenissä vehkeellä ei tee hittojakaan.