28.8.07

Mitä skeptikon kannattaisi lukea?

Nyt kun blogini kerää kommentteja, ja minua yllytetään ottamaan asioista selvää tasapuolisesti, niin mitä kirjoja tai verkkosivuja minun pitäisi lukea?

Missä on paras selonteko viljakuvioden salaisuuksista?

Ja mikä kirja/sivusto listaa parhaimmat todisteet avaruusoliosta?

Mikä teksti paljastaa evoluution huijaukset ja heikkoudet?

Mikä teksti laittaa luun skeptikon kurkkuun?

Valista pimeydessä vaeltavaa ja kerro mitä minun kannattaa lukea.

4 comments:

Anonymous said...

Ainakin itselle tuli tuosta "aikajanasta" mieleen se, että ei niitä kuvioita usein löydetä heti. Joten kuvioiden löytymistahti ei välttämättä kerro tekotahdista. (Jos esim. puimis/ruiskutuskausi alkaa, niin pelloilla ajetaan enemmän. Voi siis löytyä putkessa nopeaan tahtiin kuvioita, joita on tehty vaikka kuukaudenkin aikana.)

Mutta se heinien sisään jäänyt metalli kyllä kiinnostaa. Etenkin se, oliko se sitä että heinissä oli esim. magnesiumia, seleeniä tai vaikka rautaa (joita on normaalisti viljassa. Seleeniä jopa laitetaan pellolle ihan sen takia, että seleeninpuutosta ei tulisi.) vai onko ihan "rautalankatyyppisesti" metallina tai metalliseoksena (ei orgaanisina yhdisteinä) heinissä. Viljoissa metallit kun on kuitenkin nimenomaan yhdistemuodossa (eli ei alkuaineena tai seosmetallina.)

Anonymous said...

Terve.
Yritän etsiä dokumenttia josta selviää tuo metallin koostumus ja muut väitteeni.
Tässä pieneen nälkään:
http://www.youtube.com/watch?v=8Wg64Vb6XdI

Anonymous said...

Mitä tuohon lukemiseen tulee, niin itse lähinnä meinasin sitä että kun aloitat jonkin aiheen tutkimisen, oli se sitten kuinka huuhaata vaan niin yrittäisit aluksi olla tasapuolinen, koska nykyisin kirjoitat ylistävästi sinun puolesta, mutta vastapuolta käsittelet "nyrkein".

Paholaisen Asianajaja said...

Muutin tekstiä vähän monipuolisemmaksi, joten voi mainostaa myös verkkosivuja.

Puolueellisuuteeni on varmasti (ja valitettavasti) vaikuttanut ne ensimmäiset vuodet jolloin aloin perehtyä paranormaaleihin asioihin. Puhdas kiinnostus päättyi pettymiseen kerta toisensa jälkeen. Taidan kertoa siitä enemmän seuraavassa blogiviestissäni.