18.8.07

Journal of Creation-lehti netissä ilmaiseksi

Kreationistien juhlavin julkaisu on nyt saatavilla pdf-muodossa, ilmaiseksi. Tarjolla on vahoja lehtä, mutta niiden määrä lisääntyy varmasti. Tämä vähentää mukavasti englanninkielisten kreationistikirjojen metsästämistä, sillä samat argumentit ja kuvat saa netistä. Journal of Creation on Creation Ministries Internationalin tekemä lehti. CMI:n materiaalia käännetään mm. suomalaiseen Luominen-lehteen.

9 comments:

Anonymous said...

Niin kauan kuin sivuillasi on noin törkeitä virheitä, sinun kannattaisi olla saivartelematta Dembskin pikkuvirheistä. Luominen-lehden artikkelit muka käännetty JoC:sta, vaikka Luominen-lehdessä on sisällysluettelossa jokaisen artikkelin kohdalla mainittu se todellinen alkup julkaisu.

Anonymous said...

Mielenkiintoista. Sillä PA ei taida sanoa että kaikki Luominen -lehden artikkelit olisivat tuosta julkaisusta. Vaan että siitä käännetään artikkeleja. Niitä voi olla siis vain muutamakin..

Anonymous said...

tjt2 on ihan oikeassa siinä, että alkuperäisjulkaisupaikka näkyy Luominen -lehdissä mallikkaasti.

mm: artikkeli

"Genetiikka ei ole evoluution ystävä" - Alkuperäisjulkaisu: Creation 20(2):20–22, March 1998

Joten PA:kaan ei itse asiassa yhtään valehtele lausunnossaan.

Anonymous said...

Valehteleepas, katsos kun Creation ja Journal of Creation ovat kaksi täysin eri lehteä. Viimeksimainitusta ei tietääkseni ole käännetty YHTÄKÄÄN artikkelia Luominen lehteen, vaan ne kaikki ovat ensiksimainitusta.

Anonymous said...

TJT2, olepa hyvä ja lue, mitä PA oikein sanookaan.

Annat väärän todistuksen PA:n tekstistä ja levität sitä vielä ympäri nettiä (mm. sfnet.keskustelu.evoluutio).

Sinun sietäisi hävetä!

Anonymous said...

> "Genetiikka ei ole evoluution
> ystävä" - Alkuperäisjulkaisu:
> Creation 20(2):20-22, March 1998

Tuo lienee tuoreudeltaan hyvää keskitasoa. Eikö ole koomista, ettei kukaan ihmettele pätkääkään, miten kreationistien tiedeaikakauslehden suomennetut jutut ovat tyypillisesti kymmenen vuotta vanhoja? Siis sehän on tietenkin täysin normaalia ja odotettavaa!

Paholaisen Asianajaja said...

Onko Journal of Creation eri julkaisu kuin Creation? Voin olla väärässä viestissäni. CMI ja muut kreationistijärjestös kuulostavat niin samoilta. Mutta, mutta, rakas TJT, suosittelen sinua lukemaan tämän linkin teksti:

http://www.creationontheweb.com/content/view/5291/109/

Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi ensimmäistä kommenttiasi. Me kaikki teemme virheitä.

Anonymous said...

Anonymous, minkä väärän todistuksen muka olen antanut? PA on nyt itsekin myöntänyt, että Creation ja Journal of Creation ovat 2 eri lehteä.
PA, totesin jo sfnetissä, että tuo lentolaivueartikkelin alkuperäinen versio julkaistiin jo vuonna 1997 Creationin lehdessä eikä suinkaan Journal of Creationissa, jota ei tuolloin ollut olemassa. Ellei sitten saivarrella, että JoC:n edeltäjä TJ ja sen edeltäjä CENTJ ovat yksi ja sama lehti, joka on vain vaihtanut nimeä pari kertaa.

Paholaisen Asianajaja said...

Kaikkein hauskinta on se, että TJT vauhkoaa minun *valehdelleen*, kun olen sekoittanut CMI:n kaksi lehteä keskenään, tavalla joka ei tee mitenkään vahinkoa kreationisteille. Mutta TJT ei näytä pystyvän parempaan, joten voin nukkua yöni rauhassa.